Prenočišča Marinčič

Gostišče je del lepega naravnega okolja, obdanega z griči, vinogradi, travniki in gozdovi ter nudi preživljanje vikenda v umirjenem vaškem okolju. To ponuja obilo možnosti za aktivno preživljanje prostih uric; s pohodništvom, kolesarjenjem (možnost najema kolesa), jahanjem …

V gostilni nudimo prenočišča v šestih prijetnih sobah (skupaj 18 ležišč) in apartmaju za pet oseb. Sobe so opremljene z vsem, kar potrebujete za udoben in umirjen oddih od vsakdanjega živžava. Vse nastanitvene enote imajo klimatsko napravo, mini bar, satelitsko televizijo in zasebno kopalnico s prho ter seveda brezžični internet (Wifi).

V okolici posestva boste našli številne poti, primerne za kolesarjenje in pohodništvo. V radiju 20 km lahko obiščete zgodovinske gradove, samostane in majhne tradicionalne vasice. Wellness in spa ponudba je na voljo v pet kilometrov oddaljenih Šmarjeških Toplicah in igrišča za golf na deset kilometrov oddaljenem Otočcu. Z lastniki se lahko dogovorite za organizirane piknike in dnevne izlete. Veseli smo tudi motoristov, za katere smo garaži rezervirali 15 parkirnih mest.